De ce să alegi „BACPLUS+: Pachetul pentru Bacalaureat”?

Examenul maturității reprezintă una dintre cele mai importante trepte de trecut în viața unui tânăr din România. Motivele sunt diverse, desigur, și au legătură cu diverși factori; vrei să iei acest examenul fiindcă: dai la o facultate, vrei un loc de muncă mai bun, ești ambițios, ești determinat, vrei să-ți faci părinții mândri etc., etc.. Desigur, fiecare dintre motivele enumerate are fundamentul său: nu contează motivul, contează rezultatul.

 

Avem rezultate? Ce înseamnă Vox Valachorum pentru examenul de Bacalaureat? Ar fi benefică o colaborare cu noi?

Sunt niște întrebări firești, pe care cred că e absolut normal să ți le pui înainte de a decide că vrei să colaborezi cu cineva, că vrei să investești în cineva pentru a te instrui. E plin internetul de așa-ziși specialiști care îți bombardează imboxul cu mesaj de genul „10 la bac” (adevărul este că mulți dintre ei nici măcar nu au studii în domeniu). Ce-ai zice dacă te-ai pregăti pentru Bacalaureat cu un profesor care a dus generație după generație și a avut rezultate remarcabile. Un profesor licențiat, cu rezultate academice impresionante; nu în ultimul rând, un profesor foarte pasionat de literatură care înțelege ceea ce predă. Nu este normal să tocești, ci să înțelegi materia în primul rând. Un „specialist” neavizat în domeniu nu va cunoaște tehnica necesară și nu va avea expertiza unui profesor adevărat.

Contribuția Vox Valachorum pentru examenul de Bacalaureat s-a extins pe mai multe nișe, oferind ajutorul elevilor prin diverse mijloace. Proiectul nostru se desfășoară atât pe site-ul web „voxvalachorum.ro”, unde avem sute de articole de specialitate, dar și pe platformele media: Facebook, TikTok, Instagram, unde distribuim constant materiale utile pentru tine. Canalul de YouTube vine, de asemenea, cu multe materiale video menite să te ajute. Tot acest ansamblu poartă denumirea de Vox Valachorum.

 

De ce ar fi benefică o colaborare cu noi?

Începând cu toamna anului 2023, vom lansa BACPLUS+: Pachetul pentru Bacalaureat. Acest serviciu este cel mai complex de pe piață, întrucât conține tot ce ai nevoie pentru examen (fără falsă modestie, aș spune…chiar mai mult decât ai nevoie!). Concret: în același pachet, vei avea acces la toate explicațiile pas cu pas pentru parcurgerea tuturor exercițiilor. Subiectele I și al II-lea sunt tratate exhaustiv și explicate la tot pasul (cu indicații, sfaturi și trucuri utile). Toate explicațiile sunt aplicate pe exerciții concrete, cu câte 3 modele de rezolvare pe cerință (modele propuse de noi, desigur); tot în acest pachet vei avea fiecare eseu posibil: construit exact pe cerință, cu baremul în față. Dacă efectiv ai nevoie de un eseu complet, la noi îl găsești. Eseurile sunt elaborate în așa fel, încât să îți asigure un punctaj maxim la subiectul al III-lea.

Cum ar fi dacă ți-aș zice că, pe lângă toate materialele de mai sus, îți oferim și suport video? Da, vei avea acces la o galerie video filmată FullHD în care vei avea toate operele de la bac. Poți alege felul în care înveți! Dacă nu ai dispoziția (sau cheful) pentru citit, îți poți pune căștile, poți ieși la alergat, te poți plimba etc. în timp ce te ajutăm să treci cu bine peste bac! Vei avea în jur de 10 ore de material video accesibil în cadrul acestui produs.

Teste grilă pentru fiecare operă: inclus în BACPLUS+ va fi și un pachet de teste grilă axate pe toate operele pentru Bacalaureat (și nu numai). În acest fel, poți verifica jucându-te cât de bine stăpânești respectivele opere.

Poți accesa oricând materialele de mai sus, tot ce ai nevoie fiind un dispozitiv (telefon, tabletă, laptop). 

 

autor: prof. Florin Gherheș