După achiziție vei avea acces la:

 

  • peste 200 de lecții de pregătire (gramatică / literatură / receptarea textului etc.)

  • rezolvarea testelor de antrenament din anii trecuți (materiale video)

  • teste grilă (quiz) pentru toate lecțiile (peste 50 de astfel de teste)

  • teste de antrenament (originale) proiectate de noi

  • materiale video explicative (peste 10 ore de filmare FullHD 1080p)

  • acces la toate ședințele LIVE săptămânale (vei primi pe mail link de acces)

  • +multe alte materiale

Folosește butonul „Buy now” pentru a achiziționa!

Își oferim o lecție gratuită! Iată un material video despre vocabular. Acest video este inclus în pachetul nostru! Sub materialul video, ai și un test grilă! Sper să îți placă!

Rezolvă testul de mai jos! (Pentru început, trebuie să îți introduci numele; nu trebuie să fie un nume real, poți scrie orice!)

De ce credem că un material online ar fi avantajos? Nu există alternative tipărite pentru aceleași scopuri? 

Bineînțeles că există culegeri! Unele sunt foarte bune și chiar recomand să le utilizezi! Dar pot culegerile să îți ofere la un loc materiale scrise, audio, teste grilă în timp real? Vei putea, oare, cu aceste culegeri, să vezi dacă ai răspuns corect la întrebări? Materialele video ce vor fi încărcate pe această platformă sunt exclusive! Ele reprezintă o sursă valoroasă de informații pe care le poți utiliza! Mai mult de atât, din toamna acestui an, ne vom vedea săptămânal, pentru a face cursul împreună!

Experiența cu elevii ne-a învățat un lucru foarte valoros: pentru a da randament, e nevoie de trei lucruri esențiale: muncă, implicare și pasiune. Fiecare dintre aceste elemente este vital pentru o evoluție sănătoasă. Vox Valachorum a ajutat deja mii de elevi din România în pregătirea lor, sub diverse forme: articole de specialitate, materiale video, sesiuni live pe YouTube, teste grilă etc.. Site-ul nostru web se bucură de un trafic consistent în această privință (la o simplă căutare pe Google, poți verifica asta). Munca noastră a dat roade do

ar datorită faptului că am făcut-o cu plăcere, în așa fel încât nu am mai resimțit efortul. Pagina noastră de Facebook a strâns deja aproape 50000 de aprecieri, canalul de YouTube a depășit 10000 de abonați. Site-ul nostru a cumulat, prin vizitele obținute, peste 9 milioane de accesări. Da, 9 milioane de accesări pe un site bazat strict pe educație, strict pe această disciplină! Am perseverat și vom persevera!

În toamna lui 2020 am lansat pentru prima oară „Manualul digital pentru Evaluarea Națională”: primul manual din România axat strict pe acest examen. Acest produs digital însuma peste 150 de lecții (teoretice, de evaluare) care te ajutau să te îmbunătățești în această direcție. Impactul pe care l-a avut produsul a fost unul uriaș, iar feedbackul pe măsură.

În toamna lui 2021 am venit cu o variantă îmbunătățită a produsului nostru: „Ghidul pentru Evaluarea Națională”: am transformat efectiv manualul, ducându-l la un cu totul alt nivel. Aveai acces la o gamă variată de teste grilă concepute cu ajutorul unor platforme moderne de predarea (WordWall, Quizcat, Kahoot), dar și la o galerie de materiale video exclusive, gândite special pentru elevi. Ghidul pentru Evaluarea Națională conținea și testele de antrenament din anul curent, dar și cele postate de minister cu un an în urmă. În total, materialul însuma peste 200 de lecții pe care le puteai accesa pe site-ul nostru, prin intermediul unui username și al unei parole. Dacă îți vine să crezi, lucrurile au evoluat și mai mult.

Lansăm, începând cu toamna anului 2022, primul curs online pentru Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română: un serviciu complet pentru pregătirea ta. Da, am dus lucrurile la un cu totul alt nivel. Începând cu toamna lui 2022, vei avea acces la toate materialele pe baza unui cont (username și parolă), însă asta nu e tot. Cursul nostru presupune și ședințe săptămânale cu elevii! Spre deosebire de alte platforme care îți pun la dispoziție materiale teoretice, noi îți oferim și posibilitatea de a participa activ la aceste cursuri. Cursul are un curriculum prestabilit, pe care îl regăsești pe site-ul nostru; aici vei vedea tematica fiecărei întâlniri. Elevii vor primi linkul de conectare accesând contul pe care îl primesc imediat după achiziție! Logarea în contul tău de elev se va face, începând cu toamna anului 2022, pe site-ul cursuri.voxvalachorum.ro. Am luat această decizie din mai multe motive: materialele pot fi mai bine organizate, site-ul nu este atât de încărcat, iar tu poți să te bucuri de toată experiența în condiții optime!

Folosește butonul „Buy now” pentru a achiziționa!​

 

 

 

De ce este avantajoasă o astfel de colaborare pentru tine? Abonamentul pe o lună (31 de zile de la plata serviciului) îți asigură cel puțin patru întâlniri LIVE cu noi. Aceste întâlniri sunt exclusive și se desfășoară pe platforme de streaming (Google Meet, Zoom). La un calcul simplu, prețul unei ședințe ajunge la puțin peste 25 de lei. Nu există profesor care să ofere meditații, spre exemplu, la un preț atât de bun. Cursurile vor fi înregistrate și încărcate pe site-ul nostru, astfel că, dacă e necesar să îl mai parcurgi o dată, să ai posibilitatea să o faci!

O altă întrebare pe care adesea am primit-o de la elevi / părinți care deja și-au exprimat interesul în legătură cu cursul se referă la avantajele achiziției din timp. Poți să devii membru activ încă din septembrie sau poți aștepta până în aprilie / mai. Da, vei avea acces la toate materialele și în luna aprilie, dar nu vei participa activ la cursuri, nu vei putea adresa întrebări profesorului, partea interactivă fiind mai redusă în acest caz. Spre deosebire de alte examene, Evaluarea Națională necesită aprofundare. Materia pe care trebuie să o pregătim pentru acest examen este cumulată de pe toți cei patru ani de gimnaziu. Nu îți recomand, în primul rând ca profesor, să lași toată munca pe ultima sută de metri. Este riscant și, cu atât mai mult, mai ai o disciplină la care trebuie să te gândești cel puțin în egală măsură: matematica. Pregătește-te din timp, iar la final rafinează ceea ce ai acumulat! Ultimele luni înainte de examen trebuie să fie pentru perfecționare, nu pentru achiziție de informații. O altă modificare pe care o aduce sistemul educațional românesc se referă la media de admitere: în ultima perioadă se discută tot mai intens ca Evaluarea Națională să reprezinte efectiv 100% din media de admitere. Cu alte cuvinte, mediile acumulate în gimnaziu nu mai contează la admiterea la liceu. Asta face acest examen și mai important!

 

 

autor și coordonator al cursului: prof. Florin Gherheș

Planificarea ședințelor LIVE:

 

Acest domeniu aparține Vox Valachorum. Preluarea și comercializarea materialelor fără acordul proprietarului este strict interezisă. Education Elite | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.

error: Conținut protejat!