De ce ar fi benefică o colaborare cu noi?

Începând cu toamna anului 2023, vom lansa BACPLUS+. Acest serviciu este cel mai complex de pe piață, întrucât conține tot ce ai nevoie pentru examen (fără falsă modestie, aș spune…chiar mai mult decât ai nevoie!). Concret: în același pachet, vei avea acces la toate explicațiile pas cu pas pentru parcurgerea tuturor exercițiilor. Subiectele I și al II-lea sunt tratate exhaustiv și explicate la tot pasul (cu indicații, sfaturi și trucuri utile). Toate explicațiile sunt aplicate pe exerciții concrete, cu câte 3 modele de rezolvare pe cerință (modele propuse de noi, desigur); tot în acest pachet vei avea fiecare eseu posibil: construit exact pe cerință, cu baremul în față. Dacă efectiv ai nevoie de un eseu complet, la noi îl găsești. Eseurile sunt elaborate în așa fel, încât să îți asigure un punctaj maxim la subiectul al III-lea.

Cum ar fi dacă ți-aș zice că, pe lângă toate materialele de mai sus, îți oferim și suport video? Da, vei avea acces la o galerie video FullHD în care vei avea toate operele de la bac. Poți alege felul în care înveți! Dacă nu ai dispoziția (sau cheful) pentru citit, îți poți pune căștile, poți ieși la alergat, te poți plimba etc. în timp ce te ajutăm să treci cu bine peste bac! Vei avea în jur de 10 ore de material video accesibil în cadrul acestui curs.

Teste grilă pentru fiecare operă: inclus în BACPLUS+ va fi și un pachet de teste grilă axate pe toate operele pentru Bacalaureat (și nu numai). În acest fel, poți verifica jucându-te cât de bine stăpânești respectivele opere.

Poți accesa oricând materialele de mai sus, tot ce ai nevoie fiind un dispozitiv (telefon, tabletă, laptop). 

Pentru fiecare operă de la Bac vei avea: material video cu prezentare și explicații, test grilă pentru recapitulare, suport de curs (un material în care am adunat cele mai importante informații din opera respectivă), eseuri construite după barem.

Peste 100 de lecții sunt cuprinse în acest modul. Ai tot ce trebuie pentru a învăța singur, fără a fi nevoie să mai plătești o mulțime de bani la meditații!

 prof. Florin Gherheș

 

Produsul se achită o singură dată. Înainte de a efectua achiziția, vă rugăm să consultați rubrica „Termeni și condiții” de pe site-ul nostru! Efectuarea achiziției reprezintă acordul dumneavoastră! 

Datele de logare (username + parolă) vor fi trimise către dumneavoastră în termen de maximum 24 de ore de la achiziție!

Iată cum am tratat fiecare operă în pachetul BACPLUS+!

Fiecărei opere îi sunt alocate mai multe lecții: 

  • lecția video: sunt explicate toate aspectele importante ale textului

  • testul grilă (quiz): un exercițiu bazat pe întrebări din și despre text

  • suportul de curs: materialele utilizate pentru realizarea videoclipului

   • eseu despre particularități de construcție a textului

   • eseu despre particularități de construcție a personajului

   • eseu despre relația dintre două personaje

Ai mai jos un material video despre „Alexandru Lăpușneanul” de Costache Negruzzi!

Iată un model de QUIZ pentru opera „Povestea lui Harap-Alb” de Ion Creangă!

Mai jos ai un model de eseu: particularități de construcție a personajului dintr-o nuvelă realist-psihologică

Acest domeniu aparține Vox Valachorum. Preluarea și comercializarea materialelor fără acordul proprietarului este strict interezisă. Education Elite | Developed By Rara Theme. Powered by WordPress.

error: Conținut protejat!